A tojásokból a szokásos módon piskótát sütünk egy 20×20 cm-es tepsiben. Ha megsült, hagyjuk teljesen kihűlni.
A kihűlt piskótát virág alakú kiszúróval formázzuk, majd a csokoládét az étolajjal vízgőz felett felolvasztjuk. A piskótalapokat félig belemártjuk a csokoládéba, majd sütőpapírra helyezve hagyjuk megszilárdulni.
Az eper felét leturmixoljuk. Egy hőálló tálban a tojásfehérjéket a cukorral és egy csipet sóval vízgőz felett kemény habbá verjük. Amikor már kezd összeállni, fokozatosan hozzáadjuk a turmixolt epret, és tovább verjük, amíg stabil, fényes habot nem kapunk.
A habot habzsákba töltjük, majd a csokiba mártott piskótalapokra halmozzuk. A tetejére félbevágott eperszemeket helyezünk, végül olvasztott csokoládéval finoman meglocsoljuk.
A kész süteményeket hűtőbe tesszük, hogy a csokoládé és a hab megdermedjen.