A piskótához a lisztet, kakaóport és a sütőport összeszitáljuk.
Az egész tojásokat a cukorral kb 7-10 perc alatt géppel habosra keverjük. A száraz alapanyagokat egy fakanállal apránként hozzáforgatjuk a cukros-tojásos habhoz.
Egy 30*34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a tésztát belesimítjuk és 200 fokra melegített sütőben kb 20 perc alatt megsütjük.
Egy nagyobb, tiszta konyharuhát porcukorral megszórunk. A tésztáról a papírt lehúzzuk, majd forrón a konyharuhával feltekerjük és így hagyjuk, a ruhában kihűlni.
A pudingot a cukorral felfőzzük, majd kihűtjük, ezután a vajjal habosra keverjük. A tejszínt kemény habbá verjük és a kettőt összekeverjük, jól kihabosítjuk.
A piskótát kibontjuk a konyharuhából.
A krémet rákenjük, egy keveset hagyunk a tekercs külsejére is. A megmosott, víztől lecsepegtetett apróbbra vágott eper darabokat a krémre szórjuk, majd szépen feltekerjük.
A félretett krémmel bevonjuk a külsejét is és eperszeletekkel díszítjük. Olvasztott csokoládéval lespricceljük.
Pár órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek és utána tetszőleges szeletekre vágjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!