Hozzávalók:
- 2 csomag glutén mentes babapiskóta
- 0,5 liter laktóz mentes hab tejszín
- 4 dl laktózmentes tejföl
- 4 citrom leve és reszelt héja
- 2 ek. porcukor – el is hagyható –
- 1 cs. bourbon vanílliás cukor
- 1 kg eper
- néhány mentalevél a díszítéshez
Elkészítése:
Habbá verem a tejszínt, belefacsarom a citrom levét, belereszelem a héját, hozzáadom a tejfölt és a porcukrot, a vaníliás cukrot és az eper kb. felét apróra vágva és mivel én szeretem keverek bele apróra vágott mentalevelet.
Az elkészült krémet babapiskótával rétegezem…..egy sor babapiskóta, egy adag krém, megint egy sor piskóta, megint krém!
A tetejét a maradék eperrel és apróra vágott mentalevéllel díszítem!
Ez egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon finom desszert, így mindenkinek előszeretettel ajánlom! 🙂