Elkészítése
A lisztet összekeverjük a sütőporral. A vajat a cukorral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Ezután hozzákeverjük a mézet, végül a lisztet és a 2 dl tejet.
A tésztát három egyenlő részre osztjuk, és egy tortaformában egyenként megsütjük. Amíg a lapok hűlnek, elkészítjük az első krémet.
A tejszínből 1 dl-t lábasba öntünk, és lassú tűzön felmelegítjük. Hozzáadjuk az étcsokit, és folyamatosan kevergetve felolvasztjuk, ügyelve arra, hogy ne forraljuk fel. Ha a csoki teljesen elolvadt, hozzákeverjük a maradék 2 dl tejszínt, és hűtőbe tesszük, hogy jól lehűljön.
Ezután elkészítjük a második krémet. Az epret pürésítjük, majd összekeverjük a túróval és az előre felvert tejszínnel. Ízlés szerint adunk hozzá vaníliás cukrot, porcukrot vagy mézet. Végül hozzákeverjük a zselatinfixet.
A torta első lapjára a hűtőből kivett, habverővel felvert csokis tejszínt kenjük. A második lapra a túrós krémet simítjuk, és félbevágott eperdarabokkal dúsítjuk. Erre helyezzük a harmadik lapot.
A torta oldalát bevonjuk a maradék túró-tejszínes krémmel, a tetejét tejszínnel fedjük be, és tetszés szerint díszítjük.

