Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Epres sütik

Sütemény receptek

Epres-habos szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy 30*35 cm-es tepsiben a tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát sütünk. Amint elkészült egy rácsra tesszük és kihűtjük. A krémhez a pudinporokat a cukorral a tejben felfőzzük és kihűtjük. Közben a puha vajat a porcukorral kihabosítjuk, majd a kihűlt pudingot hozzáadva alaposan elkeverjük. 15 darab egész eper kivételével a többit botmixerrel pépesítjük és azt […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Erzsébet Bán
Beküldte: 2019.05.23.

Piskóta

Krém

Tetejére

Elkészítése

Egy 30*35 cm-es tepsiben a tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát sütünk. Amint elkészült egy rácsra tesszük és kihűtjük.

A krémhez a pudinporokat a cukorral a tejben felfőzzük és kihűtjük. Közben a puha vajat a porcukorral kihabosítjuk, majd a kihűlt pudingot hozzáadva alaposan elkeverjük.

15 darab egész eper kivételével a többit botmixerrel pépesítjük és azt is a krémhez adjuk.

A kihűlt piskótára rákenjük a krémet egyenletesen.

A tejszínt kemény habbá verjük és rákenjük a krém tetejére. Kicsit betesszük a hűtőbe, hogy a kevert krém visszadermedjen, majd szeleteljük.

Minden szelet tetejére felezett epret teszünk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Erzsébet Bán
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is