Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Ha pudingport használunk, a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük, majd langyosra hűtjük. Ezután hozzákeverjük az epres és natúr joghurtokat. Ha habtejszínt használunk, a joghurtokat közvetlenül összekeverjük a felvert habtejszínnel. A zselatint kevés vízben feloldjuk, majd melegítéssel teljesen felolvasztjuk (nem forraljuk!). Langyos állapotban a joghurtos keverékhez öntjük, alaposan elkeverjük. Az eper felét pürésítjük, a másik […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Ilcsi konyha
Beküldte: 2013.06.07.

Hozzávalók

Elkészítése

Ha pudingport használunk, a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük, majd langyosra hűtjük. Ezután hozzákeverjük az epres és natúr joghurtokat. Ha habtejszínt használunk, a joghurtokat közvetlenül összekeverjük a felvert habtejszínnel.

A zselatint kevés vízben feloldjuk, majd melegítéssel teljesen felolvasztjuk (nem forraljuk!). Langyos állapotban a joghurtos keverékhez öntjük, alaposan elkeverjük.

Az eper felét pürésítjük, a másik felét apró kockákra vágjuk, majd mindkettőt a joghurtos krémhez adjuk. Végül belekeverjük az eperszörpöt (ha használunk).

A masszát formákba vagy tortaformába öntjük, majd hűtőbe tesszük legalább 3-4 órára, amíg teljesen megdermed.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Ilcsi konyha
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is