Tészta elkészítése
A vizet és a margarint felforraljuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Folyamatos keverés mellett addig főzzük, amíg a tészta el nem válik az edény falától. Egy tálba tesszük, kicsit hűlni hagyjuk.
Ezután egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és robotgéppel alaposan kidolgozzuk. Vizes kézzel golyókat formázunk a masszából, és kikent, lisztezett tepsibe tesszük őket (hagyjunk köztük helyet, mert sütés közben megnőnek).
Előmelegített, 200 °C-os sütőben aranybarnára sütjük. A sütés közben nem szabad kinyitni a sütőt, különben a fánkok összeesnek.
Töltelék
A pudingot a tejjel a csomagolás szerint elkészítjük, majd kihűtjük. A tejszínhabport szintén a leírás szerint, hideg tejjel felverjük.
A kihűlt fánkok tetejét levágjuk, és megtöltjük vaníliás pudinggal. Erre friss eperdarabokat teszünk, majd tejszínhabot nyomunk rá. A tetejét visszahelyezzük.
Tipp
A pudingba keverhetünk egy kevés reszelt citromhéjat, így frissebb ízt kap. Ha szeretnénk, porcukorral meghintve még mutatósabb lesz a desszert.