Elkészítése
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és egynemű tésztává dolgozzuk. Egy 30×40 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral, és 200 fokra előmelegített sütőben 8–10 perc alatt megsütjük a piskótát. Hagyjuk egy kicsit hűlni, lehúzzuk róla a sütőpapírt, majd ugyanazzal a papírral szorosan feltekerjük, és teljesen kihűtjük.
Közben megfőzzük a pudingot, és amikor már majdnem kihűlt, belekeverjük a kókuszreszelék háromnegyedét. Az epret megmossuk, leszárítjuk, és néhány szemet félreteszünk a díszítéshez.
Ha minden jól lehűlt, kitekerjük a piskótát, bőségesen megkenjük a krémmel, a közepére egy sor epret helyezünk, majd szorosan feltekerjük. A tetejét is megkenjük a maradék krémmel, megszórjuk a kókuszreszelékkel, és az eperszemekkel díszítjük.
