Elkészítése
A pudingport kevés tejben csomómentesre keverjük a cukorral, majd a maradék tejet hozzáadva lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett besűrítjük. Amikor elkészült, teljesen kihűtjük, majd hozzákeverjük a vajat, hogy selymes állagú krémet kapjunk. Hűtőbe tesszük pihentetni.
A második krémhez az epret apróra vágjuk, majd az eperszörpben megfőzzük. Amikor még darabos, de kezd puhulni, a vízben elkevert pudingport hozzáadjuk, és besűrítjük. Kihűtjük, hogy a megfelelő állagot elérje.
A leveles tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, és kb. 18-20 egyforma kockára vágjuk. A kockákat muffinforma mélyedéseibe helyezzük, az aljukat igazítjuk, majd 175 fokos előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
A kihűlt kosárkákat tálcára helyezzük. Mindegyikbe kanalazunk egy adag tejes pudingkrémet, majd a közepébe egy réteg eperszörpös krémet halmozunk.
A habtejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük, és nyomózsák segítségével a kosárkák tetejére adagoljuk. A hab közepére ismét egy kevés eperszörpös krémet teszünk.
A kosárkákat friss gyümölcsökkel díszítjük, majd rövid időre hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
