Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg eper 50 dkg mascarpone 5 dl habtejszín 25 dkg porcukor 48 db vajas keksz A tetejére: 150 g étcsokoládé 150 ml habtejszín Elkészítése: Az epret alaposan megmossuk, lecsumázzuk, botmixerrel pépesítjük. Szűrőn átszűrhetjük a magok miatt. A mascarponét porcukorral összekeverjük, belerakjuk az összeturmixolt epret és a kemény habbá vert tejszínhabot. Óvatosan összekeverjük. Egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Meri22
Beküldte: 2015.07.04.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg eper
  • 50 dkg mascarpone
  • 5 dl habtejszín
  • 25 dkg porcukor
  • 48 db vajas keksz

A tetejére:

  • 150 g étcsokoládé
  • 150 ml habtejszín


Elkészítése:

Az epret alaposan megmossuk, lecsumázzuk, botmixerrel pépesítjük. Szűrőn átszűrhetjük a magok miatt.

A mascarponét porcukorral összekeverjük, belerakjuk az összeturmixolt epret és a kemény habbá vert tejszínhabot. Óvatosan összekeverjük.

Egy magasabb tepsi, vagy jénai tál alját kirakjuk a keksz felével, rákenjük a krémet, majd a tetejét beborítjuk a maradék keksszel.

A csokit a tejszínnel vízgőz felett összeolvasztjuk, majd langyosan a süti tetejére öntjük.

Hagyjuk állni fél napot a hűtőben. A kekszek mentén szelhető.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Meri22
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is