Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fehérjéket a sóval kemény habbá verjük. Beleszórjuk a kristálycukrot, hozzáadjuk az ecetet, a vaníliát és addig verjük, amíg a cukor elolvad, illetve szép fényes, kemény habot nem kapunk. A keményítőt a hab tetejére szitáljuk és lazán összeforgatjuk vele. A masszát a sütőpapírral bélelt tepsi közepére, kb 20-25 cm kör alapra halmozzuk. Elsimítjuk, az oldalát […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
dudika688
Beküldte: 2019.06.25.

Habcsók tortához

Krémhez

Elkészítése

A fehérjéket a sóval kemény habbá verjük. Beleszórjuk a kristálycukrot, hozzáadjuk az ecetet, a vaníliát és addig verjük, amíg a cukor elolvad, illetve szép fényes, kemény habot nem kapunk. A keményítőt a hab tetejére szitáljuk és lazán összeforgatjuk vele.

A masszát a sütőpapírral bélelt tepsi közepére, kb 20-25 cm kör alapra halmozzuk. Elsimítjuk, az oldalát kicsit felmagasítjuk úgy, hogy közepén egy kis mélyedés legyen.

Betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe és azonnal visszavesszük 140 fokra, majd másfél órán át szárítjuk-szikkasztjuk.

Kikapcsolt, résnyire kitámasztott ajtajú sütőben hagyjuk teljesen kihűlni (2-3 óra). Sütés közben megnő, majd összeesik a torta, nem kell megijedni, ez természetes!

A pudingporból, cukorból és a tejből pudingot főzünk, majd kihűtjük. A vajat habosra keverjük a cukorral, majd a pudinghoz keverjük.

Az epret feldaraboljuk. A habcsóktorta közepére halmozzuk a krémet, arra az epret és azonnal tálaljuk.

Jó sütizést mindenkinek!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
dudika688
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is