Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az epret megmossuk, kicsumázzuk és elfelezzük. Az egyik felét hasábokra vágjuk – ez kerül majd a tiramisu tetejére. A másik felét villával pépesre törjük, majd hozzáadunk egy evőkanál porcukrot, egy evőkanál fahéjat és egy evőkanál tejet. Ebbe fogjuk mártani a babapiskótákat. A mascarponét kikeverjük két evőkanál porcukorral, majd 3-4 részletben hozzáforgatjuk a keményre vert tejszínhabot. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
bigyoooo
Beküldte: 2013.06.17.

Hozzávalók

Elkészítése

Az epret megmossuk, kicsumázzuk és elfelezzük. Az egyik felét hasábokra vágjuk – ez kerül majd a tiramisu tetejére. A másik felét villával pépesre törjük, majd hozzáadunk egy evőkanál porcukrot, egy evőkanál fahéjat és egy evőkanál tejet. Ebbe fogjuk mártani a babapiskótákat.

A mascarponét kikeverjük két evőkanál porcukorral, majd 3-4 részletben hozzáforgatjuk a keményre vert tejszínhabot. Addig keverjük, amíg egynemű, krémes állagú nem lesz.

Előveszünk egy nagyobb tálat, és elkezdjük a rétegezést. Először a krémből simítunk az aljára, majd egy réteg eperpürébe mártott babapiskótát helyezünk rá. A piskóták jól szívják magukba a pürét, ettől lesznek igazán puhák. Ezután ismét krém, majd újabb réteg piskóta következik.

Úgy gazdálkodjunk az alapanyagokkal, hogy a tetejére ismét krém kerüljön. Végül az elején félretett, felszeletelt epret a tetejére szórjuk.

1–2 napra hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
bigyoooo
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is