Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojássárgáját a porcukorral és a vaníliás cukorral fehéredésig keverjük. Hozzáadjuk a forró vizet, és még néhány percig keverjük. A sütőporral elkevert lisztet fokozatosan hozzáadjuk, és csomómentesre dolgozzuk. Végül óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét. A masszát kivajazott, lisztezett gyümölcstortaformába öntjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt tűpróbáig sütjük. Ha megsült, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Milumano
Beküldte: 2013.05.28.

Piskóta

Krémhez

Tetejére

Elkészítése

A tojássárgáját a porcukorral és a vaníliás cukorral fehéredésig keverjük. Hozzáadjuk a forró vizet, és még néhány percig keverjük. A sütőporral elkevert lisztet fokozatosan hozzáadjuk, és csomómentesre dolgozzuk. Végül óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét.

A masszát kivajazott, lisztezett gyümölcstortaformába öntjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt tűpróbáig sütjük. Ha megsült, hagyjuk teljesen kihűlni.

A pudingport a csomagoláson lévő utasítás szerint megfőzzük, a cukorral és a liszttel együtt. Amikor besűrűsödött, langyosra hűtjük, majd egyenletesen a kihűlt piskótára öntjük.

Az epret megmossuk, lecsepegtetjük, és tetszés szerint elrendezzük a puding tetején.

A tortazselét elkeverjük a cukorral és a hideg vízzel, majd forrás után néhány percig főzzük. Langyosra hűtjük, majd óvatosan az eperrel kirakott tortára öntjük.

A tortát hűtőben pihentetjük legalább 1-2 órán át, hogy a zselé megszilárduljon. Hidegen szeleteljük és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Nyár Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Milumano
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is