Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Epres sütik

Krémes sütik

Sütemény receptek

Epres-vaníliás-kekszes pite

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat, a lisztet és a cukrot összekeverve piskótát készítünk. Egy 20×30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a tésztát 170 fokon készre sütjük, és hagyjuk kihűlni. Az epertöltelékhez az epret egy kis lábasban a cukorral pépesre törjük. A pudingport 2 evőkanál vízzel simára keverjük, majd hozzáadjuk az eperhez, és besűrítjük. A kihűlt piskótát visszahelyezzük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.01.06.

Hozzávalók

Az epres töltelékhez

A vaníliakrémhez

A tetejére

Elkészítése

A tojásokat, a lisztet és a cukrot összekeverve piskótát készítünk. Egy 20×30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a tésztát 170 fokon készre sütjük, és hagyjuk kihűlni.

Az epertöltelékhez az epret egy kis lábasban a cukorral pépesre törjük. A pudingport 2 evőkanál vízzel simára keverjük, majd hozzáadjuk az eperhez, és besűrítjük. A kihűlt piskótát visszahelyezzük a tepsibe, és a forró epertölteléket egyenletesen rákenjük.

A vaníliakrémhez a pudingport a tejjel és a cukorral sűrű pudinggá főzzük, majd óvatosan az epres töltelék tetejére simítjuk. A puding tetejét kirakjuk keksszel, és hagyjuk hűlni. Hűtőbe tesszük, és néhány órával később vagy másnap a kekszek mentén szeleteljük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is