A tojásokat, a lisztet és a cukrot összekeverve piskótát készítünk. Egy 20×30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a tésztát 170 fokon készre sütjük, és hagyjuk kihűlni.
Az epertöltelékhez az epret egy kis lábasban a cukorral pépesre törjük. A pudingport 2 evőkanál vízzel simára keverjük, majd hozzáadjuk az eperhez, és besűrítjük. A kihűlt piskótát visszahelyezzük a tepsibe, és a forró epertölteléket egyenletesen rákenjük.
A vaníliakrémhez a pudingport a tejjel és a cukorral sűrű pudinggá főzzük, majd óvatosan az epres töltelék tetejére simítjuk. A puding tetejét kirakjuk keksszel, és hagyjuk hűlni. Hűtőbe tesszük, és néhány órával később vagy másnap a kekszek mentén szeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!