Elkészítése
A tojásokat habosra verjük a cukorral, majd hozzáadjuk az olajat. A lisztet és a sütőport összekeverjük, beleszitáljuk a tojásos keverékbe, és simára dolgozzuk. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd 175 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingport a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük, a vaníliás cukrot is hozzáadjuk, majd keverés közben langyosra hűtjük. A túrót hozzákeverjük, és egyneművé dolgozzuk.
Az epret megmossuk, megtisztítjuk, majd félbevágjuk. A kihűlt piskótát egyenletesen megkenjük a pudingkrémmel, majd elrendezzük rajta az eperszemeket.
A tejszínt kemény habbá verjük, és habzsák segítségével mintákat nyomunk az eprek közé. A süteményt olvasztott csokoládéval, csokireszelékkel vagy porcukorral díszíthetjük.
