Hozzávalók:
- 500 g fagyasztott erdei gyümölcs
- 20 db babapiskóta
- 500 ml főzőtejszín
- 600ml tej
- 2 cs főzés nélküli vaníliás krémpor
- 2 cs görög gyümölcslevespor
Elkészítése:
Elkészítem a két csomag krémporból és a tejből a krémet, a főzőtejszínt felverem és hozzáadom a görög gyümölcslevesport. Majd a főzőtejszínbe keverem a krémet is.
Rétegesen leteszem az apróra tört babapiskótát, a krémet és a fagyott gyümölcsöket. Tehetünk közé csokidarabokat is. Két-három réteget készítünk.
A tálalás előtti napon készítsük el, mert a gyümölcs addigra kiolvad, és a leve szép mintázatot ad majd a krémbe, és a piskótát is megszínezi szépen.
Könnyű, gyors, nagyon egyszerű süti.