A lisztet a vajjal morzsoljuk el, adjuk hozzá a tojásokat, a cukrot, a sütőport és a tejet. Jól dolgozzuk össze és fél órára tegyük hűtőbe.
Osszuk a tésztát három egyenlő részre és formázzuk cipó alakúra.
Lisztezett deszkán nyújtsuk 3-4 mm vastag téglalap formájúra, fektessük sütőpapírral bélelt tepsibe (20*30 cm) az első lapot. Rakjuk meg a vékony szeletekre vágott almával és szórjuk meg őrőlt fahéjjal. Tegyük rá a következő kinyújtott tésztát, majd kenjük meg lekvárral és tegyük rá az utolsó kinyújtott lapot.
Végül kenjük meg a felvert tojással, majd előmelegített, 180 fokos sütőben süssük pirosra kb 35-40 perc alatt.
Miután kihűlt, szeleteljük fel és porcukorral megszórva kínáljuk.