Hozzávalók:
A barna részhez:
- 0,5 kg darált keksz
- 2 evőkanál porcukor
- pici rum
- 20 dkg margarin
- 3 tojás sárgája
- 5 dkg kakaó
A fehér részhez:
- 3 tojásfehérje
- 30 dkg kókuszreszelék
- 2 púpozott evőkanál porcukor
Elkészítése:
A margarint a porcukorral, a kakaóval és a tojások sárgájával jók kikeverem, majd hozzáteszem a darált kekszet és annyi rumot, hogy összeálljon, de ne legyen lágy!
A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verem gőz felett, majd belekeverem a kókuszt.
Egy citromfacsaró belső részébe folpackot teszek és belesimítom. Belenyomok egy kis fehér masszát, majd rá a barna masszát annyira, hogy felvegye a facsaró formáját. Kiveszem és addig ismétlem, amíg a massza tart.
A két massza közé tehetünk 1-1 szem rumos meggyet is.
[box style=”info”]Kevés tejet lehet hozzá tenni, hogy jobban össze álljon.[/box]