Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a dióval elkevert lisztet. A masszát sütőpapírral bélelt sütőlapra simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Amikor a tészta teljesen kihűlt, három egyenlő részre vágjuk, hogy rétegezni tudjuk. Krém elkészítése: A pudingport a két tojással és tejjel felfőzzük, amíg besűrűsödik, majd hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.11.23.

Hozzávalók

Krém

Tetejére

Elkészítése

A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a dióval elkevert lisztet. A masszát sütőpapírral bélelt sütőlapra simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Amikor a tészta teljesen kihűlt, három egyenlő részre vágjuk, hogy rétegezni tudjuk.

Krém elkészítése:

A pudingport a két tojással és tejjel felfőzzük, amíg besűrűsödik, majd hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt, hozzákeverjük a puha margarint és a darált diót, így egy finom, selymes krémet kapunk. Ezzel a krémmel megtöltjük a tésztalapokat, egymásra rétegezve őket.

Díszítés:

A tetejére egy tojásfehérjét 10 dkg cukorral kemény habbá verünk, majd ezzel bevonjuk a sütemény tetejét. Végül folyékony csokoládéval díszítjük a habot, hogy egy szép mintát kapjunk.

Ez a sütemény finom, diós rétegekkel és krémes töltelékkel biztosan nagy sikert arat. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is