A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a dióval elkevert lisztet. A masszát sütőpapírral bélelt sütőlapra simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük. Amikor a tészta teljesen kihűlt, három egyenlő részre vágjuk, hogy rétegezni tudjuk.
Krém elkészítése:
A pudingport a két tojással és tejjel felfőzzük, amíg besűrűsödik, majd hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt, hozzákeverjük a puha margarint és a darált diót, így egy finom, selymes krémet kapunk. Ezzel a krémmel megtöltjük a tésztalapokat, egymásra rétegezve őket.
Díszítés:
A tetejére egy tojásfehérjét 10 dkg cukorral kemény habbá verünk, majd ezzel bevonjuk a sütemény tetejét. Végül folyékony csokoládéval díszítjük a habot, hogy egy szép mintát kapjunk.
Ez a sütemény finom, diós rétegekkel és krémes töltelékkel biztosan nagy sikert arat. Jó étvágyat kívánunk!