Elkészítése
A lisztet, a cukrot, a sütőport, a fahéjat, a kakaóport és egy csipet sót egy tálban alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk a tojásokat és a felolvasztott margarint, majd az egészet simára dolgozzuk. Az így kapott massza kissé ragadós lesz, de ez a megfelelő állag.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és két evőkanál segítségével kisebb halmokat formázunk a masszából, ügyelve arra, hogy legyen helyük terülni sütés közben.
Az előmelegített sütőben közepes hőfokon (kb. 180 °C-on) sütjük a süteményeket 10-12 percig, amíg a széle kissé ropogós lesz, de a belseje omlós marad.
Tálalás:
A sütiket hagyjuk kicsit hűlni, majd tálaljuk. A kívül ropogós, belül omlós édesség garantáltan nagy kedvenc lesz.
