Elkészítése
Az egész tojásokat a cukrokkal kb 10-12 perc alatt habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk az olajat, majd végül a lisztet, sütőport, kakaóport egy fakanállal a tojásos masszához keverjük óvatosan.
Egy 23*34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát beleöntjük és előmelegített sütőben 180 °C-on 25 perc alatt készre sütjük.
A krém hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd a kihűlt piskótára simítjuk és hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a mázat.
A mázat ugyanúgy készítjük el, mintha pudingot főznénk, csak most nem tejjel készül. Egy szép átlátszó narancssárga krémet kapunk, melyet még melegen a túrós krémre simítunk. Az elkészült süteményt 2 órára hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat!

