Elkészítése
Piskóta:
A lisztet kikeverem a kakaóporral. A tojásokat egy tálba ütöm, hozzáadom a 4 evőkanál kristálycukrot, majd lassú fokozaton elkezdem az elektromos habverővel verni. Fontos, hogy lassan kezdjük, mert így a cukor elolvad a tojásban. Folyamatosan emelem a fokozatokat, összesen 20 percig verem. Ha lejárt a 20 perc, előmelegítem a sütőt 180 fokra. Közben óvatos mozdulatokkal, apránként hozzáadom a kakaós lisztet.
A masszát zsírpapírral vagy sütőpapírral bélelt 22 cm-es formába töltöm. 10 perc után visszaveszem a sütőt 150 fokra, és készre sütöm a piskótát.
Túrókrém:
A vajat folyamatosan adagolva hozzá, a porcukorral habosra keverem. Majd hozzáadom a túrót és a citromhéjat, és a habverővel szintén lassú fokozaton kezdve kikeverem. Azért kell lassú fokozaton kezdeni, mert nagyon fröcsög az elején. Folyamatosan emelve a fokozatokat, sima krémet kapunk.
Fanta krém:
Egy lábosba töltöm az üdítőt, és kis lángon melegíteni kezdem. Amikor már langyos, hozzáadom a kristálycukrot, kevergetem, míg el nem olvad, majd hagyom, hogy forrni kezdjen. Ekkor a 2 csomag pudingport kb. 1 dl vízben feloldom, és folyamatos kevergetés mellett besűrítem vele az üdítőt. Leveszem a tűzről, és folyamatos kevergetéssel langyosra hűtöm.
Összeállítás:
A teljesen kihűlt piskótára rákenem a túrókrémet, arra pedig a fantás pudingot. Pár órára a hűtőbe teszem, hogy jól kidermedjen.

