Elkészítése
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Lassan hozzákeverjük a sárgájákat, majd óvatosan beleforgatjuk a sütőporos-lisztes keveréket. Sütőpapírral bélelt, közepes tepsiben megsütjük. Még melegen lisztezett konyharuhába csavarjuk, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a margarint kikeverjük a porcukorral és a kakaóporral. A tejszínt felverjük, majd szépen lassan a margarinos keverékhez adagoljuk, és jól összedolgozzuk. A piskótát kettévágjuk, egymás mellé tesszük és megtöltjük a krémmel. Feltekerjük, és a maradékkal bevonjuk a törzset.
Díszíteni lehet gombákkal, melyhez a darált kekszet összedolgozzuk a kakaóporral, porcukorral és a lekvárral. Golyókat formálunk belőle, melynek a közepébe mélyedést készítünk, és beleállítjuk a babapiskótát. Tálcán ízlés szerint dekoráljuk.
