A tojásokat szétválasztjuk, a lisztet összekeverjük a kakaóporral. Felverjük a tojásfehérjéket egy csipet sóval és cukorral, majd lazán hozzákeverjük a tojássárgáját és a kakaóporos lisztet. A masszát egyenletesen elosztjuk egy sütőpapírral bélelt tepsiben, majd 180 °C-ra előmelegített sütőben megsütjük a piskótalapot.
Amíg a piskóta hűl, elkészítjük a pudingot a csomagoláson található utasítás szerint, de egy deciliterrel kevesebb tejjel, hogy a krém sűrűbb legyen. A margarint krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a kihűlt pudingot. Ha szükséges, további kakaóport is adhatunk hozzá.
A piskótalapot megkenjük a krémmel, majd óvatosan feltekerjük, és kívül is bekenjük a krémmel. Hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. Ezalatt kevés csokoládét olvasztunk, és a kész tekercs tetejét meglocsoljuk vele.