A tészta hozzávalóit összegyúrjuk külön-külön és becsomagolva 30 percre hűtőbe tesszük.
Közben elkészítjük a krémet: a száraz hozzávalókat összekeverjük, apránként hozzáadjuk a tejet és simára keverjük. Lassú tűzön sűrű krémmé főzzük. A tűzről levéve hozzákeverjük az apróra tördelt csokoládét és folytonos keverés mellett kihűtjük, végül a kihabosított margarint és a rumot is beledolgozzuk.
A világos tésztát két részre osztjuk. Kinyújtjuk egyenként 23*35 cm-es lapokká, villával megszurkáljuk és előmelegített, 200 fokos sütőben készre sütjük kb 10 perc alatt. Ugyan így járunk el a barna tésztával is. Tehát 2 barna és 2 fehér lapunk lesz.
A krémet három egyenlő részre osztjuk.
Összeállítjuk: világos lap, krém, barna lap krém, barna lap, krém és világos lappal zárjuk.
Hűtőbe tesszük, majd pár óra múlva szeletelhetjük.
Tálaláskor porcukorral megszórva kínáljuk.