Elkészítése
Először 1 dl hideg vízben feloldjuk a zselatint. A cukrot 6 evőkanál vízzel felfőzzük, majd hozzáadjuk a zselatint, és állandó kevergetés mellett 5 percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk a margarint is, és tovább keverjük, amíg el nem olvad.
Miután levettük a tűzről, addig mixerezzük a keveréket, amíg az állaga meg nem változik: a folyékony massza kemény, habos krémmé alakul, hasonlóan a pillecukor készítéséhez, és ki nem fehéredik. Ez körülbelül 7 percet vesz igénybe. Ekkor belekeverjük a kókuszt és a reszelt narancshéjat.
A krémet két ostyalap közé töltjük, majd a kész süteményt néhány órára a hűtőbe tesszük, egy nehezékkel a tetején, hogy a töltelék szépen összeálljon. A narancshéj és kókusz helyett a tölteléket diós, mazsolás, vagy színes zselécukros változatokkal is elkészíthetjük, ízlés szerint.
