Elkészítése
A tészta hozzávalóiból linzertésztát gyúrunk. Fél órára hűtőbe tesszük. A pihentetett tésztát két részre osztjuk. Az egyiket kinyújtjuk (addig a másikat visszatesszük a hűtőbe), cakkos szélű kiszúróval kiszúrjuk úgy, hogy minden másodiknak a közepét pici pogácsaszaggatóval kilyukasztjuk.
Előmelegített, 180 fokos sütőben 8-10 perc alatt készre sütjük.
A lyukas karikákat porcukorral megszórjuk, a többire baracklekvárt halmozunk, végül egy lyukasat és egy telit összeragasztunk. Kb 10 db linzerkarikánk lesz ebből a mennyiségből.
A tészta másik felét is kinyújtjuk és pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Előmelegített, 180 fokos sütőben 8-10 perc alatt készre sütjük, majd baracklekvárral kettőt-kettőt összetöltünk.
Érdemes hagyni 1-2 órát pihenni, mielőtt a fehér csokival áthúznánk. 10 db isler lett ebből a mennyiségből.









