Elkészítése
Kevert tészta:
A tojássárgákat, a cukrot, vaníliás cukrot habosra keverjük, hozzáadjuk az olajat és a tejet is.
A fehérjéket csipet sóval kemény habbá verjük. A lisztet, sütőport, kakaóport szintén összevegyítjük. A tojássárgás masszához adjuk apránként, felváltva a lisztes keveréket és a tojáshabot.
Sütőpapírral bélelt, 24*24 cm-es formába öntjük a tésztát és 175 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütjük.
Máz elkészítése:
Alacsony hőfokon (gőz fölött) felolvasztjuk a csokit, majd hozzáadjuk a tejszínt.
Összeállítás:
A kihűlt tésztát pohárral vagy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk és a folyékony fehér csokiba, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
Sütőpapíron hagyjuk megdermedni.
Jó sütizést mindenkinek!









