Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 tojás sárgája
- 1 citrom reszelt héja
- 1 csomag vaníliás cukor
Töltelék
- sárgabaracklekvár
- bevonáshoz
- 1 tábla fehér csokoládé
- 5 dkg margarin
- 5 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd vékonyra kinyújtjuk.
Egy közepes linzer kiszúróval kiszaggatjuk a tésztát, majd sütőpapírral bélelt tepsibe 190 fokon 10-12 percig sütjük. Sárgabaracklekvárral egyet-egyet összeragasztunk.
A csokoládét gőz felett felolvasztjuk, majd a megtöltött linzereket belemártjuk. A tetejére ét és tejcsoki darabokat szórunk.