Elkészítése
Felolvasztjuk a margarint, majd hozzáadjuk a cukrot és a tojássárgáját, alaposan elkeverjük, hogy a cukor elolvadjon. Az élesztőt kevés tejjel és cukorral felfuttatjuk, majd hozzáadjuk az előzőleg kikevert tojásos masszához, és az egészet a liszthez öntjük. Hozzáadjuk a tejfölt is, és jól összedolgozzuk, amíg sima, rugalmas tésztát nem kapunk.
A tésztát négy egyenlő részre osztjuk. Az első részt kinyújtjuk, és tepsibe helyezzük. Megkenjük lekvárral, megszórjuk darált dióval, majd cukorral. Erre ráhelyezzük a második lapot, amelyet szintén lekvárral kenünk meg, majd megszórunk cukorral. A harmadik lapot is kinyújtjuk és tepsibe tesszük, megkenjük lekvárral, és megszórjuk dióval, majd befedjük a negyedik lappal.
180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Ha kihűlt, olvasztott fehér csokoládéval öntjük le a tetejét.
