Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kuglófok

Fekete-erdei kuglóf

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A margarint a sóval és a cukorral habosra keverjük, majd egyenként beledolgozzuk a tojásokat. A lisztet összekeverjük a sütőporral, és hozzáadjuk a cukros masszához a tejjel együtt. A tészta egyik felébe beleforgatjuk a pálinkával meglocsolt meggyet. A másik feléhez felolvasztjuk az étcsokit, és kakaóporral, valamint vaníliás cukorral együtt belekeverjük. A kétféle tésztát rétegezzük a kuglófformában, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.03.

Tésztához

Tölteni

Mázhoz

Elkészítése

A margarint a sóval és a cukorral habosra keverjük, majd egyenként beledolgozzuk a tojásokat. A lisztet összekeverjük a sütőporral, és hozzáadjuk a cukros masszához a tejjel együtt. A tészta egyik felébe beleforgatjuk a pálinkával meglocsolt meggyet. A másik feléhez felolvasztjuk az étcsokit, és kakaóporral, valamint vaníliás cukorral együtt belekeverjük.

A kétféle tésztát rétegezzük a kuglófformában, majd villával márványosra keverjük. Előmelegített sütőben 175 fokon 80 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.

A máz elkészítéséhez először a fehér csokit, majd az étcsokit csorgatjuk a kuglóf tetejére.

Küldte: Almási Renáta

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is