Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Fekete szedres kehely recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 25 dkg mascarpone
  • 25 dkg szeder
  • 1 csomag vaníliaízű pudingpor
  • 5 dl tej
  • 2 evőkanál cukor
  • 3 dl habtejszín
  • babapiskóta

Elkészítése

A pudingot felfőzzük a tejben a cukorral a szokásos módon, majd ha kihűlt akkor hozzáadjuk a mascarponét. A habtejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a pudingos-mascarponés krémhez.

A kehely aljára kanalazunk a krémből, majd babapiskótát tördelünk rá, majd megszórjuk szederrel. Addig folytatjuk amíg a kehely meg nem telik. A tetejére habrózsát nyomunk és szederrel díszítjük.

https://receptneked.wps.hu/edes-sutemenyek/fekete-szedres-kehely/