Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta: A vizet a zsírral felforraljuk, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a lisztet, és addig főzzük, amíg a massza el nem válik az edény falától. Hagyjuk 15 percig hűlni, majd robotgéppel egyesével beledolgozzuk a tojásokat. A masszából zsírozott tepsiben két lapot sütünk. A lapokat előmelegített sütőben 180 °C-on kb. 25 perc alatt készre sütjük, majd […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Feher Diana
Beküldte: 2013.04.06.

Tészta

Krém

Hab

Elkészítése

Tészta:

A vizet a zsírral felforraljuk, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a lisztet, és addig főzzük, amíg a massza el nem válik az edény falától. Hagyjuk 15 percig hűlni, majd robotgéppel egyesével beledolgozzuk a tojásokat.

A masszából zsírozott tepsiben két lapot sütünk. A lapokat előmelegített sütőben 180 °C-on kb. 25 perc alatt készre sütjük, majd hagyjuk kihűlni.

Krém:

A tejben a pudingporokat a szokásos módon felfőzzük, és hagyjuk kihűlni. Közben a margarint a porcukorral habosra keverjük, majd alaposan eldolgozzuk a kihűlt pudinggal, hogy sima, egynemű krémet kapjunk.

A krémet az egyik tésztalapra kenjük.

Hab:

A habtejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük, majd egyenletesen a krém tetejére simítjuk. A másik tésztalappal befedjük.

A süteményt egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek és a tészta megpuhuljon.

Tálalás:

A sütemény tetejét közvetlenül tálalás előtt porcukorral szórjuk meg, hogy a porcukor ne olvadjon rá a hűtés során.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Feher Diana
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is