Elkészítése
A krém elkészítése
Először a lisztet összekeverjük a pudingporral, majd hozzáadjuk a tojássárgáját. Kevés hideg tejjel simára keverjük a keveréket, hogy ne legyen csomós. Ezután a forrásban lévő tejhez öntjük, és folyamatos kevergetés mellett sűrűre főzzük. Amikor a puding besűrűsödött, félretesszük hűlni. Közben a margarint a cukorral és vaníliás cukorral habosra keverjük, majd amikor a puding kihűlt, hozzákeverjük a margarinos krémet, hogy lágy, krémes állagot kapjunk.
A tészta elkészítése
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hogy morzsás állagot kapjunk, majd a többi hozzávalóval jól összedolgozzuk a tésztát. A tésztát két részre osztjuk, és mindkét részt zsírozott tepsi hátulján 180 fokon megsütjük. Ügyeljünk arra, hogy a tészta gyorsan sül, így érdemes figyelni, nehogy megégjen. Amikor az egyik lap megsült, még melegen felvágjuk akkorára, amekkora szeleteket szeretnénk, ez megkönnyíti a tálalást.
A sütemény összeállítása
Az egyik tésztalapra rákenjük a krémet, majd erre a felvert tejszínt egyenletesen eloszlatjuk. A tejszínrétegre rárakosgatjuk az előre felvágott tésztalapokat, így szép, réteges süteményt kapunk. A tetejét porcukorral hintjük meg, hogy dekoratív legyen. A süteményt hűtőbe tesszük, és a legjobb, ha csak másnap fogyasztjuk, mert addigra az ízek összeérnek, és az állaga is tökéletes lesz. Isteni finomság!

