Elkészítése
A tészta elkészítése
Az élesztőt langyos tejbe morzsoljuk, és hagyjuk felfutni. A cukrot és a sót hozzáadjuk, majd a liszttel, a tojással és az olvasztott margarinnal összedolgozzuk. A tésztát letakarva, langyos helyen 40-50 perc alatt a duplájára kelesztjük.
A töltelék elkészítése
A margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot. Miután a tészta megkelt, kinyújtjuk, és megkenjük a krémmel. Ezután a tésztát feltekerjük, és szeletekre vágjuk.
Sütés
A kivajazott kerámia tálba szorosan egymás mellé helyezzük a tésztaszeleteket. Amikor a tészta félig megsült, rálocsoljuk az öntetet, majd további 10 percre visszatesszük a sütőbe.
180 fokra előmelegített sütőben sütjük készre.
