Elkészítése
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 1 tasak sütőpor
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 4 tojás
- 1 dl tej
- 1 csomag aranymazsola
- 10 dkg holland kakaópor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg ét tortabevonó
Díszítéshez
- kókuszreszelék
Elkészítése:
A cukrot a margarinnal, a tojással és a vaníliás cukorral habosra kikeverem, majd fokozatosan adagolva hozzáteszem a többi hozzávalót. A tésztát óvatosan belekanalazom egy kivajazott, lisztezett kuglófformába.
Előmelegített sütőben alacsony hőfokon legalább 1 órát sütöm. Ha kész, kihűtöm, olvasztott tortabevonóval leöntöm, és megszórom kókuszreszelékkel. Rövid időre behűtöm. Délutáni teázáshoz kitűnő!
[box style=”info”]1 hétig is eláll, akár hűtőben is, de elég hűvös helyre tenni. [/box]

