Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Almás sütik

Fordított almás-habos sütemény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almát meghámozzuk, és egy margarinnal vastagon kikent tepsibe rakjuk, és rászórjuk a fahéjas cukrot. A tojássárgáját kikavarjuk a cukorral, és a margarinnal, hozzáadjuk a joghurtot, a lisztet, a sütőport és a tojásfehérjék felvert habját. A tésztát rásimítjuk az almára és előmelegített sütőben 180 C°-on tűpróbáig sütjük. Még langyosan átfordítjuk egy tárcára és hagyjuk kihűlni. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.14.

Hozzávalók

Hab

A tepsi kikenéséhez

Elkészítése

Az almát meghámozzuk, és egy margarinnal vastagon kikent tepsibe rakjuk, és rászórjuk a fahéjas cukrot.

A tojássárgáját kikavarjuk a cukorral, és a margarinnal, hozzáadjuk a joghurtot, a lisztet, a sütőport és a tojásfehérjék felvert habját. A tésztát rásimítjuk az almára és előmelegített sütőben 180 C°-on tűpróbáig sütjük.

Még langyosan átfordítjuk egy tárcára és hagyjuk kihűlni.

Közben megfőzzük a pudingot, és ha kihűl belekeverjük a tejszínhabot. Ezt a habot simítjuk a sütemény tetejére.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is