Elkészítése
A tésztához a 6 tojásfehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A tojássárgáját kikeverjük a cukorral és a vízzel, hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, végül beleforgatjuk a kemény habot. A masszát kettéosztjuk, és az egyik felébe belekeverjük a kakaót. Sütőpapírral kibélelt tepsibe beleszórjuk a lecsepegtetett meggyet. Erre tesszük a sárga masszát, majd a kakaós masszát, és sütjük 180-200 fokon 30-40 percig.
A krémhez a tojássárgáját kikeverjük a liszttel, a vaníliás cukorral és kevés tejjel. Sűrűre főzzük, és kihűtjük. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd összekeverjük a kihűlt, tejes masszával, és beletesszük a rumaromát is. A kihűlt tésztát kivesszük a tepsiből úgy, hogy a meggyes fele legyen felül. Rákenjük a krémet, és a tetejét reszelt csokival vagy tortadarával szórjuk meg.
