Piskóta készítése
A tojásokat a liszttel, sütőporral, mandulaaromával és az étolajjal habverő segítségével jó alaposan felverjük. A masszát sütőpapírral bélelt, 22×38 cm-es tepsibe simítjuk, majd 200 °C-ra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ha elkészült, kihűtjük és eltávolítjuk róla a sütőpapírt.
Krém készítése
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót, és alaposan összedolgozzuk. A krémet a kihűlt piskótára egyenletesen, vastagon rákenjük.
Máz készítése és összeállítás
A kivi szörppel elkevert pudingport sűrűre főzzük, majd még melegen a túrókrém tetejére simítjuk. Hagyjuk teljesen megdermedni.
A süteményt vizes késsel szeleteljük, így szép, tiszta vágásokat kapunk.
Tipp
Ha szeretnénk még különlegesebbé tenni, a túrókrémbe reszelhetünk egy kevés citromhéjat. A tetejét díszíthetjük tejszínhabrózsákkal vagy szeletelt mandulával, hogy még ünnepibb legyen.