Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Francia krémes

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta alapanyagait összegyúrjuk, hagyjuk állni fél órát, majd két részre osztjuk, és olyan vékonyra nyújtjuk, amilyenre csak tudjuk. Egy tepsi hátán megsütjük. A tészta akkor van kész, amikor még puha, nem szükséges nagyon megpirítani, mert akkor kiszárad és nagyon kemény lesz. Kb. 10 perc alatt megsül. A krémet a szokásos módon megfőzzük, de mielőtt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.28.

Tészta

Krém

Hab

Elkészítése

A tészta alapanyagait összegyúrjuk, hagyjuk állni fél órát, majd két részre osztjuk, és olyan vékonyra nyújtjuk, amilyenre csak tudjuk. Egy tepsi hátán megsütjük. A tészta akkor van kész, amikor még puha, nem szükséges nagyon megpirítani, mert akkor kiszárad és nagyon kemény lesz. Kb. 10 perc alatt megsül.

A krémet a szokásos módon megfőzzük, de mielőtt a tűzről levennénk, belekeverjük a hozzávalókat, kivéve a porcukrot és a margarint. Ezeket csak akkor keverjük hozzá, amikor a puding már egy kicsit kihűlt.

A hab hozzávalóit kemény habbá verjük.

A sütemény összeállításához az egyik lapot megkenjük a krémmel, a krém tetejére jön a hab, majd a másik lapot is rátesszük. Szeletelni csak a teljes kihűlés után, inkább másnap lehet. Tálalás előtt porcukorral megszórjuk vagy olvasztott csokoládéval leöntjük.

Biztos a siker!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Francia
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is