Elkészítése
Miután a tészta kiengedett, kettévágjuk és mindkét részt vékonyra, körülbelül 30×35 cm-es téglalapra nyújtjuk. A tésztalapokat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd előmelegített, 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük. Az első lap megsülte után a másik tésztalapot is ugyanígy megsütjük.
Krém elkészítése
A krémhez a pudingporokat felfőzzük a tejben 10 dkg cukorral. A tojásfehérjét 3 evőkanál cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a még meleg pudingba. A habtejszínt is keményre verjük.
Összeállítás
Ha a tésztalapok és a puding is kihűlt, elkezdhetjük a sütemény összeállítását. Az egyik tésztalapra rákenjük a pudingos krémet, majd erre jön a felvert habtejszín, végül befedjük a másik tésztalappal.
Máz
A mázhoz 2 evőkanál cukrot karamellizálunk, majd felengedjük 3 evőkanál vízzel. Miután levettük a gázról, hozzákeverjük a porcukrot, és ezt a mázat simítjuk a sütemény tetejére. Hagyjuk a mázat megdermedni, majd szeleteljük és tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
