A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A leveles tésztát vékonyra nyújtjuk, nem kell ügyelnünk, hogy szabályos alakú legyen, mert ha kisült úgyis összemorzsoljuk. A lapokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, megszurkáljuk villával és kb 10 perc alatt készre sütjük.
Hagyjuk kihűlni, majd szétmorzsoljuk apróbb darabokra. Kétfelé osztjuk és az egyik adagot a pohárkák aljára szórjuk.
Elkészítjük a sárga krémet, melyhez a tojásokat szétválasztjuk.
A tojássárgákhoz adjuk a tej felét, a pudingport valamint a cukor felét és ezt csomómentesre keverjük. Közben a maradék tejet a vanília kikapart magjaival és a héjával elkezdjük forralni, majd hozzáadjuk a tojássárgás masszát és folyamatos kevergetés közben addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Ha besűrűsödött, akkor levesszük a tűzhelyről.
A tojásfehérjéket a maradék cukorral felverjük, majd apránként és óvatosan a még forró krémhez adjuk, majd 1-2 percre visszatesszük a tűzre, persze folyamatosan keverjük közben.
Ha kész, akkor a krémet habzsák segítségével a tésztára nyomjuk szép egyenletesen, majd hagyjuk kicsit hűlni, hogy betudjuk rakni a hűtőbe dermedni.
Míg a krém hűl elkészítjük a mázat a sütemény tetejére. Egy edényben elkezdjük melegíteni a tejet a kakaóporral és a porcukorral, majd folyamatosan kevergetve addig melegítjük, amíg el nem kezd sűrűsödni. Ha sűrű, akkor levesszük a tűzről, belerakjuk a vajat és elkeverjük benne. Amint a vaj elolvadt, a megmaradt összemorzsolt tesztára öntjük és összeforgatjuk vele. Ezt is hagyjuk kissé hűlni mielőtt elkészítenénk a tejszínhabot.
A jól lehűtött habtejszínhez adjuk a porcukrot és a habfixálót, majd kemény habot verünk belőle. Az elkészített habot a sárga krém tetejére ismét habzsák segítségével a poharakba adagoljuk. Legvégül a hab tetejére szórjuk a csokis mázzal átforgatott tésztát.
Már azonnal is fogyasztható.