A tészta alapanyagait összegyúrjuk, hagyjuk állni fél órát, majd két részre osztjuk, és olyan vékonyra nyújtjuk, amilyenre csak tudjuk. Egy tepsi hátán megsütjük. A tészta akkor van kész, amikor még puha, nem szükséges nagyon megpirítani, mert akkor kiszárad és nagyon kemény lesz. Kb. 10 perc alatt megsül.
A krémet a szokásos módon megfőzzük, de mielőtt a tűzről levennénk, belekeverjük a hozzávalókat, kivéve a porcukrot és a margarint. Ezeket csak akkor keverjük hozzá, amikor a puding már egy kicsit kihűlt.
A hab hozzávalóit kemény habbá verjük.
A sütemény összeállításához az egyik lapot megkenjük a krémmel, a krém tetejére jön a hab, majd a másik lapot is rátesszük. Szeletelni csak a teljes kihűlés után, inkább másnap lehet. Tálalás előtt porcukorral megszórjuk vagy olvasztott csokoládéval leöntjük.
Biztos a siker!