Elkészítése
A mézes lapok elkészítése
A mézes lapok hozzávalóit összegyúrjuk, majd a tésztát kettévesszük. Lisztezett felületen kinyújtjuk mindkét részt. Sütőpapírra helyezve, külön-külön 10 perc alatt megsütjük őket.
A piskóta elkészítése
Először a fehérjéket kemény habbá verjük. A sárgákat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vizet, az olajat, a lisztet, a sütőport és a darálatlan mákot. Végül óvatosan beleforgatjuk a felvert fehérjéket. A piskótát papírral bélelt tepsiben körülbelül 20 percig, tűpróbáig sütjük.
A krém elkészítése
A pudingport a tejjel és cukorral felfőzzük, majd hagyjuk kissé hűlni. Miután kihűlt, hozzákeverjük a margarint, amíg egyenletes, sima krémet nem kapunk.
Összeállítás
Az első réteg a mézes lap, erre krémet kenünk. Erre helyezzük a mákos piskótát, majd újra krémet kenünk rá. A második mézes lap kerül a tetejére, és egy vékony réteg krémmel vonjuk be.
Díszítés
A torta tetejére mandulaforgácsot szórunk, és olvasztott csokoládét csurgatunk rá.


