Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 1/3 részét félretesszük a rácsok elkészítéséhez. A nagyobbik tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A túrókrémet elkészítjük: a túrót összekeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, citromhéjjal, tejföllel, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérje habot. Az egészet óvatosan beleforgatjuk, hogy könnyű és habos maradjon. A túrókrémet egyenletesen elosztjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.11.30.

Hozzávalók

Töltelék

Krém

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 1/3 részét félretesszük a rácsok elkészítéséhez. A nagyobbik tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.

A túrókrémet elkészítjük: a túrót összekeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, citromhéjjal, tejföllel, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérje habot. Az egészet óvatosan beleforgatjuk, hogy könnyű és habos maradjon. A túrókrémet egyenletesen elosztjuk a tepsiben lévő tésztán.

A pudingot a szokásos módon, a csomagoláson található leírás szerint megfőzzük, majd még melegen a túrókrém tetejére öntjük és egyenletesen elkenjük.

A félretett tésztát kinyújtjuk, vékony csíkokat vágunk belőle, és rácsokat formálunk a puding tetejére. Előmelegített sütőben 180 fokon 35-40 percig sütjük, amíg a tészta aranybarnára nem sül.

Hagyjuk kicsit hűlni, majd szeletelve tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Francia Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is