A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 1/3 részét félretesszük a rácsok elkészítéséhez. A nagyobbik tésztát lisztezett felületen kinyújtjuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
A túrókrémet elkészítjük: a túrót összekeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, citromhéjjal, tejföllel, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérje habot. Az egészet óvatosan beleforgatjuk, hogy könnyű és habos maradjon. A túrókrémet egyenletesen elosztjuk a tepsiben lévő tésztán.
A pudingot a szokásos módon, a csomagoláson található leírás szerint megfőzzük, majd még melegen a túrókrém tetejére öntjük és egyenletesen elkenjük.
A félretett tésztát kinyújtjuk, vékony csíkokat vágunk belőle, és rácsokat formálunk a puding tetejére. Előmelegített sütőben 180 fokon 35-40 percig sütjük, amíg a tészta aranybarnára nem sül.
Hagyjuk kicsit hűlni, majd szeletelve tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!