Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált kekszet, a margarint, a porcukrot és a hozzáadott rumot alaposan összegyúrjuk, hogy formázható masszát kapjunk. Egy kivizezett tortaformát kibélelünk vele, ügyelve arra, hogy a peremére is jusson a tésztából. A tésztára lereszeljük a gesztenyemasszát, majd egyenletesen eloszlatjuk rajta a levétől lecsöpögtetett, kockára vagy cikkekre vágott őszibarackbefőttet. Közben a két csomag pudingport a 7 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.02.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A darált kekszet, a margarint, a porcukrot és a hozzáadott rumot alaposan összegyúrjuk, hogy formázható masszát kapjunk. Egy kivizezett tortaformát kibélelünk vele, ügyelve arra, hogy a peremére is jusson a tésztából.

A tésztára lereszeljük a gesztenyemasszát, majd egyenletesen eloszlatjuk rajta a levétől lecsöpögtetett, kockára vagy cikkekre vágott őszibarackbefőttet.

Közben a két csomag pudingport a 7 dl tejjel sűrűre főzzük, és még forrón a tortára öntjük, egyenletesen elterítve a barackok felett. Hagyjuk hűlni, amíg a puding megszilárdul.

A habtejszínt kemény habbá verjük, majd a torta tetejére simítjuk. A kész tortát néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen és összeérjenek az ízek. Ezután szeletelve tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is