Elkészítése
A darált kekszet, a margarint, a porcukrot és a hozzáadott rumot alaposan összegyúrjuk, hogy formázható masszát kapjunk. Egy kivizezett tortaformát kibélelünk vele, ügyelve arra, hogy a peremére is jusson a tésztából.
A tésztára lereszeljük a gesztenyemasszát, majd egyenletesen eloszlatjuk rajta a levétől lecsöpögtetett, kockára vagy cikkekre vágott őszibarackbefőttet.
Közben a két csomag pudingport a 7 dl tejjel sűrűre főzzük, és még forrón a tortára öntjük, egyenletesen elterítve a barackok felett. Hagyjuk hűlni, amíg a puding megszilárdul.
A habtejszínt kemény habbá verjük, majd a torta tetejére simítjuk. A kész tortát néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen és összeérjenek az ízek. Ezután szeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!

