A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéhez 2 evőkanál cukrot adunk, majd kemény habbá verjük. A sárgájához hozzákeverjük a maradék cukrot, a vizet és az olajat, majd alaposan kikeverjük. A liszthez hozzáadjuk a sütőport, és a felváltva adjuk hozzá a felvert habhoz a sárgájával együtt. Óvatos, széles mozdulatokkal összeforgatjuk.
Egy gáztepsit sütőpapírral kibélelünk, és a masszát beleöntjük. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük, hogy egy vékony lapot kapjunk, amit kihűlés után három egyenlő részre vágunk.
A krémhez a margarint és a porcukrot habosra keverjük, a masszát lereszeljük, majd rummal ízesítjük, és a margarinos keverékhez adjuk. Alaposan összedolgozzuk. A lapokat megkenjük a krémmel, és egymásra helyezzük őket.
A tejszínt 3 dkg porcukorral habbá verjük, és ízlés szerint díszítjük vele a süteményt. 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjen.